Welke Man Wil Omver Geblazen Worden Door Mijn Prive Dans

  • Homepage
  • >
  • Braives
  • >
  • Welke Man Wil Omver Geblazen Worden Door Mijn Prive Dans

Oke oke ik ben voor mijn beroep ook paaldanseres, maar ik merk dat ik de een op een sessies toch veel leuker vind dan die groepsessies. Zo kan ik meer op de klant ingaan en wie weet wat daarna nog kan gebeuren, vooral als het nog een lekkerding is ook.Met mijn lenigheid kan ik vrij veel dingen doen. Ik krijg mensen die sceptisch zijn over paaldansen zo ver dat ze het zelf gaan uitproberen. Nu hoef je van mij niet in de paal te klimmen hoor. Just sit down and enjoy the show.
Xje Mette met de dikke tetten

Details van de advereerder

Zoek een date in: Braives, Luik  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: NeeLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Contact met de adverteerder