welke vrouw wijdt mij in in de vrouwenliefde?

Ik zoek een enigszins dominante bi-vrouw, die mij wil laten kennis maken met de vrouwenliefde. Ik heb een uitstekende sexuele relatie met mijn aantrekkelijke vriend, maar ik wil nu mijn grenzen gaan verleggen.Ik ben 49, volslank,grote borsten, bruin halflang haar, bruine ogen, 1.76. Aantrekkelijk, goed gevoel voor humor, open-minded, discreet, respectvol, hygienisch.
Ik ben op zoek naar een bi-sexuele vrouw die mij wil beminnen, en zich door mij wil laten beminnen. Ik verwacht van jou respect, discretie, hygiene.
Ik hoop, dat je het niet erg vindt dat mijn vriend er getuige van is, hoe ik mijn eerste schreden zet op dit nieuwe sexuele pad.

Uiteraard worden al je vragen beantwoord. De ontmoeting vindt plaats in mijn woning, in een uiterst sfeervolle ambiance.

Details van de advereerder

Zoek een date in: Moorslede, West-Vlaanderen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: NeeLengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Gezet Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C80 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder