Wie Wil Mijn Voeten Likken?

Hela ik ben Lizzy en ik ben 24 jaar. Ik kom uit de omgeving van Puurs en ik ben op zoek naar een voeten liefhebber. Ik vind het zo geil als iemand aan mijn voeten likt, op mijn tenen sabbelt! Met of zonder kousen aan, dat speelt dan nog geen rol. Als ik er alleen al aan denk dat je aan mijn voeten gaat likken, krijg ik al een nat poesje. Mijn stringetje begint al nat te worden terwijl ik deze oproep aan het maken ben. Ik wil met mijn voeten lekker over je paal glijden, je hete zaad tegen mijn zolen aanvoelen en het daarna zelf aflikken. Hoge hakken, kousen ik heb het allemaal voor, zolang je maar met mijn voeten speelt! Likjes Lizzy

Details van de advereerder

Zoek een date in: Moorslede, West-Vlaanderen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: NeeLengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Dik Ogen: Bruin Opleiding: Havo Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C85 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Contact met de adverteerder