Wil Jij Achter Mijn Geil Geheimpje Komen?

Heb jij er geen problemen mee dat ik als jongen ben geboren, dan ben ik op zoek naar jou. Wat ik zoek is geen vaste relatie, maar naar een vaste sexpartner. Ik heb me sinds mijn jeugd een vrouw gevoeld en heb er zelf nooit moeilijk over gedaan. Mijn ouders steunden mij hier ook altijd in en hebben me zelfs aangemoedigd om een geslachtsoperatie te ondergaan. Hoewel ik nu op en top vrouw ben, is het wel zo dat ik zelf geen kinderen kan krijgen. Bovendien vind ik het erg moeilijk om een man te vinden die me accepteert zoals ik ben. Ik hoop daarom op deze manier een man te vinden.

Details van de advereerder

Zoek een date in: Noord-Brabant, Udenhout  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: NeeLengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Gezet Ogen: Groen Opleiding: Havo Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder