Wil Jij Mij Versieren?

Omdat ik weet dat mannen liever jagers zijn dan de prooi, wil ik me graag laten versieren. Ik ben op zoek naar een stoere man die graag moeite wil doen om een vrouw als ik te versieren. Ik zal maar direct met de deur in huis vallen dat ik niet zomaar een doorsnee vrouw ben. Ik doe een echt mannenberoep en werk als vrachtwagenchauffeur. Mijn naam is mirelle, ben 26 jaar en woon in hoorn Ik ben best een stoere meid en hou er wel van om af en toe eens stevig door te zakken en samen met mijn maten en pint te pakken in mijn stamkroeg. Tja dat brengt mijn beroep met zich mee natuurlijk. Misschien ben ik wel stoer maar ik heb een hart van goud dat zal je snel merken. Durf jij een vrouw als mij aan€ Dan hoor ik je nog wel . Stevige knuffel mirelle

Details van de advereerder

Zoek een date in: Commandeurs, Noord-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C85 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder