Wil Jij Omvergeblazen Worden Door Mijn Dans

Oke oke ik ben voor mijn beroep ook paaldanseres, maar ik merk dat ik de een op een sessies toch veel leuker vind dan die groepsessies. Zo kan ik meer op de klant ingaan en wie weet wat daarna nog kan gebeuren, vooral als het nog een lekkerding is ook. Met mijn lenigheid kan ik vrij veel dingen doen. Ik krijg mensen die sceptisch zijn over paaldansen zo ver dat ze het zelf gaan uitproberen. Nu hoef je van mij niet in de paal te klimmen hoor. Just sit down and enjoy the show. Xje Mette met de dikke tetten

Details van de advereerder

Zoek een date in: Noord-Brabant, Veghel  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: NeeLengte: 1.75 - 1.80 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Contact met de adverteerder