Wil Jij Sex Met Een Meid Die In Een Rolstoel Zit?

Hey mannen, ik ben Sita, 23 jaar jong en heb enkele jaren geleden een auto ongeluk gehad waardoor ik in een rolstoel terecht ben gekomen. Ik ben er zelf nu gelukkig helemaal aan gewend, en ben al behoorlijk zelfstandig geworden met veel dingen. Alleen de mannen zien mij niet meer zitten, ik ben eng denk ik in een rolstoel. Helaas weten ze niet dat ook ik graag volop van alles wil genieten en dus ook ven lekkere sex. Is hier een man te vinden die dat wel aandurft? Daar zou ik erg blij mee zijn. Kunnen we samen veel plezier en lekkere sex hebben. Mail je mij dan?

Details van de advereerder

Zoek een date in: Groningen, Zuidhorn  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Grijs Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder