Zin in en geile date

Wordt je ook zo ontzettend geil van dit warme weer dat je de hele dag een enorme stijve paal in je broek loopt. Je kunt alleen maar aan een lekker gewillig nat kutje denken om je paal diep in te stoten. Lekkere ongeremde sex, lekker super geil doen.
Hmm, mijn nat kutje heeft er helemaal zin in.

Het lijkt me zo spannend om met een super geile vent naar het bos te gaan, ik in mijn korte rokje. We ontmoeten elkaar lopen een stukje het bos in en gaan op een bankje zitten, jouw hand verdwijnt langzaam onder mijn rokje en voelt dat mijn kutje al nat begint te worden. Ik ga met mijn hand over je broek en voel dat je pik al helemaal stijf is. we zoeken snel een rustig plekje op. Ik voel je stijve lul tegen mij aan. Hoe gaan we verder? Dit is en een fantasie van mij, wie wil dit ook of heeft nog een heter idee?

Voordat je me toevoegt op skype, stuur eerst even een mail. [email protected]

Details van de advereerder

Zoek een date in: Bernissart, Henegouwen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Slank Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: C75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder