Zoek Bi Dame

Hallo Dames, ik een 54 jarige Rubens dame zoek een andere leuke Bi dame vanaf 50 tot 65 jaar om samen te spelen.Ik kan in de regio Heerlen ontvangen, ik zou graag eens met een leuke dame willen vrijen.
Mijn partner zal hierbij aanwezig zijn maar neemt indien niet gewenst deel aan ons spel maar zal wel toekijken.

Wij zijn zeer discreet en uiterst verzorgd dat verwacht ik ook van jou, wij zijn een zogenaamd BDSM stel maar dat is geen must om dat te spelen maar indien jij ook daarvoor in bent is dat leuk om uit te proberen ikzelf hou van heel veel zoals spanking, bondage etc etc maar zoals gezegd geen must gewoon genieten als vr/vr is ook prima.

Ik hoop iets van jou te horen als je interesse hebt.

Details van de advereerder

Zoek een date in: Louvain-la-Neuve, Waals-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: NeeLengte: 1.75 - 1.80 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Contact met de adverteerder