Zoek Mannelijke Slaaf ! En Wel Per Direct! te Koop

Ik ben op zoek naar een mannelijke sub ! een man die zijn eigen wil over geeft aan mij ik ben een vrouw die het woord genade niet in haar woordenboek heb staan , je geeft mij alles,…. of niets ! is dat duidelijk . en zodra ,jij zegt ja ! mij dan , mijn handen jeuken om jou met jouwn onderdanigheid kennis te laten maken !! AC DOMI (naar) 7880 JOUWN MEERDERE 1,5e per ontvangen bericht. max. 2.per verstuurd bericht Stoppen? stuur AC STOP naar 7880 (NL) 2,0e per ontvangen bericht. Stoppen? stuur AC STOP naar 7880 (BE)

Details van de advereerder

Zoek een date in: Limburg, Maasbracht  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: NeeLengte: 1.75 - 1.80 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Contact met de adverteerder