Zoekt goedgeschapen man

Hallo, wij zijn een koppel uit brabant. hij 47 jaar, 178, 82 kg normaal geschapen, en zij 49 jaar, 179, 72 kg, met een mooie D-cup.En wij zijn dringend op zoek naar een �chte man om dit vrouwtje samen te verwennen. we zijn niet op zoek naar een dominante bull maar gewoon lekker heerlijke sex met een beetje extra. Een blanke of donkere groot geschapen man heeft onze voorkeur.
Wat zoeken en bieden wij: Vlot, schoon, verzorgt, intiem geschoren, geen BBS, privacy.
Ben jij die lekkere jonge atletisch gebouwde man met een flink formaat en een goed uithoudingsvermogen, heb je geen problemen met het maken van foto’s (voor privegebruik) neem dan snel contact op.
Voeg wel een korte omschrijving van jezelf en een aantal foto’s van gezicht, lichaam, gereedschap en evt een telefoonnummer bij als je antwoord wil krijgen, het vrouwtje selecteert en zal snel contact op nemen als de geleverde foto’s en verdere informatie in de smaak valt.
Het is de bedoeling dat je pas binnenkomt als wij al bezig zijn, en dan het werk van de man overneemt.
Wij kunnen en willen thuis (regio Breda) in de privesfeer ontvangen.

Beste mensen, alleen reacties met gevraagde info en foto(s) krijgen een antwoord mits deze het vrouwtje bevallen! Dit is niet per direct, wij plannen niet voor vandaag maar voor de toekomst, dus geduld AUB.
Laat ook weten of je cam en MSN hebt voor het eerste contact.

Tot snel groeten [email protected] (ook voor MSN)

Details van de advereerder

Zoek een date in: Avelgem, West-Vlaanderen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder