Zwanger Maar Daarom Niet Minder… te Koop

Hai allemaal, Zwanger, maar wel nog genoeg behoeftes… Ik ben inmiddels 20 weken zwanger, maar mijn vriend wilde er helemaal niets van weten. Het is niet dat ik hem aan mij wilde binden, maar we hebben samen besloten dat we een kind zouden nemen. Vervolgens is het raak en gaat hij ervandoor met mijn beste vriendin. Lekker is dat! Ik vroeg me af of er nog een leuke man voor mij te vinden is die mij neemt zoals ik ben dus met alles erop eraan. xxx ilya

Details van de advereerder

Zoek een date in: Kaprijke, Oost-Vlaanderen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: NeeLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C80 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder