geile wens en fantasie

hoi ik amber 48 maatje 36 38 blond cup c d en altijd lekker opgewonden,mijn fantasie is een keer sex te hebben met meerdere mannen samen met een vrouw die dit ook wil en daar ook al langer over fantaseerd,maar waar binnen de relatie dit niet bespreekbaar is.binnen mijn relatie is dit wel bespreekbaar en mn man vindt dit ook opwindend als ik lig te genieten,heb je deze fantasie ook laat eens wat horen,ben niet lesbies maar het lijk me zeer opwindend dit ook te ervaren,als we iemand kunnen vinden die dit ook een keer wil ervaren in een veilige omgeving waar er geen dingen kunnen gebeuren wat we allebei niet willen daar zorgt mn man wel voor onze relatie is zeer stabiel zijn gewone mensen met schoolgaande kinderen en werken allebei goed niveau en levensgenieters zijn discreet en verlangen dit ook
eerste kontakten doe ik zelf het liefst in een openbare ruimte het is voor mij net zo spannend als voor jou
en ik wil dit zeker een keer meemaken
hoor het wel

Details van de advereerder

Zoek een date in: Lokeren, Oost-Vlaanderen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Blauw Opleiding: LBO Haarkleur: Zwart Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder