Lekkerste En Leukste Jongen Gezocht te Koop Gevraagd op Tweedehands

  • Homepage
  • >
  • Farciennes
  • >
  • Lekkerste En Leukste Jongen Gezocht te Koop Gevraagd op Tweedehands

Hoi hoi, ik ben Puck en zat al een tijdje te denken om maar eens op deze manier te kijken of ik dan iemand tegenkom dus hier ben ik. Ik zal wat over mezelf vertellen en misschien stel jij je binnenkort wel voor aan mij! Ik ben 24 jr, woon in Aalten en ben dierenarts assistente. Erg leuk werk aangezien ik helemaal gek ben op katten en honden. En wat zoek ik, iemand die lief, eerlijk is en humor heeft en die wel in is voor ongeremde sex. Ik zeg maar duidelijk wat ik zoek, dan reageert de juiste persoon vanzelf wel toch? See ya!

Details van de advereerder

Zoek een date in: Farciennes, Henegouwen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: NeeLengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Gezet Ogen: Groen Opleiding: Havo Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder