Together? have fun

Mijn vrouw en ik hebben enige ervaring met trio. De laatste date was de gast-man bi en dat was een enorme ervaring, voor mij en mijn vrouw. We willen dat meer! Wat een ervaring. Thuis ontvangen is moeilijk maar wel een leuke hotelkamer, waar de bi man of stel dan als gast een paar uurtje langs komt. Ik mag dat regelen van mijn vrouw. Mijn voorwaarde is dat ik eerst alleen de man/stel ontmoet, er moet wel een stukje vertrouwen zijn. Eenmaal elkaar ontmoet spreken we later een lokatie af. Mijn vr is 38, indo, heerlijk zacht lijf, grote borsten en een zeer onderhouden lichaam, uiteraard netjes geschoren.Lekkere zwarte krullen Ik ben 46, geen BBS, kort d blond haar. met 19×5 doe ik mee. Ik ga voor serieuze reacties met foto, eventueel eerst mss msn met elkaar, en dan een afspraak m/m/of m/stel als voorafje aan de trio. Dit is een serieuze oproep, ik vervul alleen maar een wens van ons samen.Indien je/jullie zelf een mooi voorstel hebben lezen we ze ook graag,
Groet
Pat en Dan

Details van de advereerder

Zoek een date in: Katwijk aan Zee, Zuid-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Blauw Opleiding: LBO Haarkleur: Zwart Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder