Wie Wil Me Helpen?

een beetje onwennig en verlegen maakte ik deze foto van mezelf. iedereen zegt dat ik er leuk uitzie en vast wel snel een vriendje zal krijgen. maar helaas is de werkelijkheid tot nu toe anders dan ik had gehoopt. ik ben nog steeds maagd en schaam me daar heel erg voor. de eerste keer moet speciaal zijn zeggen ze maar ik wil niet lopen stuntelen bij mijn vriendje als ik die straks heb. daarom zoek ik iemand om mij wegwijs te maken in de wereld van de sex en mij dus wil ontmaagden. een beetje speciaal moet het wel zijn , dus ik verwacht dat je lief en voorzichtig met me doet en me alles heel rustig uit gaat leggen. wat ik niet verwacht is mannen die alleen aan zichzelf denken of mij in de maling nemen.deze stap zetten is al moeilijk genoeg voor me, geloof me.

Details van de advereerder

Zoek een date in: Anzegem, West-Vlaanderen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: JaLengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Contact met de adverteerder